Saznajte zašto svi pričaju

O NAMA

Predstavljamo

RODIZIO

Rodizio je poseban mesni specijalitet koji naš restoran i goste seli na prelepe “pampas” – pašnjake koji su bili domovina gaučosa, prelepih hacijendi i mesto nastanka ove mesne delicije na “churrasco” – sablji, u Brazilu.
Po ugledu na vešte gaučose, i danas naši majstori pripremaju različite vrste mesa koja se do postizanja optimalnog ukusa pripremaju na otvorenoj vatri, koja se potom u karakterističnom nizu serviraju našim gostima.

Prepustite se užitku

PO RECEPTU NAJBOLJIH

Servira Vam

CORTADOR

Posebni doživljaj Rodizio specijaliteta za Vašim stolom kreira “cortador” koji vrstu mesa koju odaberete seče direktno sa sablje na Vaš tanjir. Možete odabrati sve ili samo one vrste mesa koje su po vašoj meri, a sve to po jedinstvenoj ceni po osobi koja se ne menja bez obzira na to koliko vrsta mesa i koliko puta konzumirate.

“Naša aroma” je

PO UKUSU SVIH

Sa posebnom pažnjom stvaramo atmosferu u kojoj svaki naš gost može uživati na svoj način. Dođite i opustite se u toplim bojama punog drveta, vrhunske kože i ukrasnog bilja, primite osmeh našeg osoblja, upotpunite gastronomski doživljaj velikim odabirom različitih vrsta vina i sve to krunišite aromom vrhunskih cigara iz našeg asortimana.

Jedinstvena dimenzija

POSLOVNIH DOGAĐAJA

Naša težnja da svim gostima pružimo jedinstveno iskustvo može postati I vaša prednost u kreiranju I ostavljanju posebnog utiska na poslovne partnere. Naš tim je tu da ispuni vaše zahteve, a pružamo mogućnost organizacije poslovnih manifestacija, ručkova, sastanaka ili svečanosti.